sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Uusi vuosi uudet kujeet

Moikka kaikille!

Tässä vähän joukkueen kuulumisia

Treenit ovat lähteneet hyvin käynttin. Kaikki neljä lämppää ja uusia tekniikoita on opetultu. Treenejen lisäksi meillä on nyt myös balettia, jonka Janna vetää sunnuntaisin. Baletti on hyvä lisä normitreeneille, sillä se lisää siisteyttä, tiukkuutta ja liikkuvuutta! Päätimme myös valita joka kuukausi kuukauden treenaajan. Valituksi tuleminen edeltää sitä, että on aina treeneissä ja tekee kaiken aina niin hyvin kuin vain voi! (alempana lisää tammikuun treenaajasta!)
Joukkueemme sai myös täydennystä viime kuun karsinnoista; Inkan, Veeran, Isabellan ja Marian! Tytöt ovat oppineet todella nopeasti heille aivan uusia tekniikoita ja osoittaneet haluavansa kehittyä! Jengi-illastakin on jo sovittu ja uusia jengivaatteita on suunniteltu. Työtä riittää, mutta tästä on hyvä lähteä kohti vuoden 2014 uusia haasteita!


Tässä vähän kuvia tammikuun treeneistä:

                             











Tammikuun treenajaksi valittiin Nia!
Nia aloitti vuosi sitten FDJ:ssä ja ennen sitä hän harrasti cheertanssia seuramme minijoukkueessa. Nia on treenannut ahkerasti ja uudet tekniikat sujuvat häneltä parin kokeilun jälkeen. Nian vahvuukisa ovat notkeuselementit, tanssihypyt ja piruetit! 
Onnea Nia !♥

Seuraavassa postauksessa olisi tulossa joukkueen tanssijoiden esittelyä ja temppukuvia!

P.S. Kiitos ihanille lukijoille 4000 kävijämäärän rikkoitumisesta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti