tiistai 20. toukokuuta 2014

May Madness-kilpailut

Moikka taas!

Vuosittainen May Madness -kilpailu on aloittelijasarjojen vuoden päätapahtuma. Lisäksi mukana on kansainvälisesti avoimia sarjoja niin cheer- kuin tanssijoukkueillekin. Kevätkilpailu on osallistuja- ja katsojamääriltään yksi vuoden suurimmista tapahtumista. Itse menimme kisoihin hakemaan kokemusta ennen kesän EM kilpailuita.



FDJ:n kisaviikonloppu alkoi jo perjantaina, kun aloitettiin kisakampausten tekeminen ja kokeiltiin uutta kisameikkiä. Sen jälkeen kävimme vielä rekisteröitymässä Vantaan Trio Areenalla, jossa kisat pidettiin.







Lauantaina tapasimme klo 9.00 aamulla Johannan luona, jossa jatkettiin kisakampausten tekemistä ja samalla aloitettiin kisameikkien tekeminen.






Klo 10.40 siirryimme kisapaikalle kimppakyydeillä. Veimme kamat pukkareihin ja vaihdomme treenivaatteet päälle. Pihalla lämmittelimme kevyesti ja klo 12.29 kävimme kisamatolla tekemässä kisaohjelman sykemarkkeerauksella, samalla saimme vähän tuntumaa matosta kisasuoritusta varten.












Avajaisiin sai mennä jokaisesta joukkueesta kaksi tyttöä. Meiltä avajaisiin menivät kapteeni Inna ja varakapteeni Oona. Kisoissa kilpaili kokonaisuudessaan yli 2000 kilpailijaa ja seuroja oli mukana yli 30. Avajaisten jälkeen oli lisää kisameikkien ja hiusten tekoa ja korjailua.






                     


                     

Kävimme syömässä viiden aikaan, jonka jäljeen koko joukkue meni vielä nukkumaan vähäksi aikaa, sillä päivä oli todella pitkä. Lepäämisen jälkeen otimme parit yhteiskuvat upeassa säässä. Myöhemmin menimme lämppähalille, missä lämmittelimme ja teimme muutamia tekniikoita vielä ennen kisasuoritusta.








                    









Olimme tyytyväisiä kisasuoritukseemme, vaikka ihan pikku mokia sattuikin. Suorituksemme jälkeen menimme pukkareihin vaihtamaan lämmintä, jonka jälkeen verryttelimme vielä ennen palkintojenjakoa. Päivä oli ollut todella pitkä ja palkintojenjako oli vasta klo 21, joten kaikilla alkoi jo olla melkoinen väsy. Palkintojenjaossa tanssisarja kerrottiin viimeisten joukossa, joten jännitys kasvoi melkoisesti! Tanssisarjassa kilpaili 11 joukkuetta, mikä on todella paljon, ja sarjassa seniorit ja juniorit kilpailivat keskenään. Kultaahan siitä tuli! Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuivat venäläiset seniorit, joten kilpailu on varmasti ollut tiukkaa!

                         

ONNEA MYÖS MUILLE MITALISTEILLE JA TANSSIJOILLE! :)












2 kommenttia:

  1. Saanen korjata,mutta tanssisarjaa ei kerrottu viimeisenä palkintojenjaossa, vaan sm-junnujen cheerleading-sarja oli viimeisenä:)

    VastaaPoista