maanantai 11. marraskuuta 2013

SM karsinnat

Heippa kaikki!


SM karsinta kisat olivat siis Tampere areenalla 9-10.11.2013. Lauantaina kisasivat sennut ja sunnuntaina junnut.

Tapasimme kaikki Helsingin kisahallilla perjantaina klo 17.45 ja bussimme lähti klo 18 kohti Tamperetta. Matka kesti vähän reilu 2 tuntia ja sujui mukavasti lukuun ottamatta Oonan wc:hen jumittumista. Mutta lopulta kuitenkin kaikilla oli todella hauskaa ja tunnelma oli koko matkan ajan iloinen. Bussissa saimme kuulla huonejaot ja ilme-kilpailun voittajat (Nea ja Inna). Tampereelle saavuttuamme menimme suoraan kisa rekisteröintiin, jonka jälkeen pääsimme vihdoin hotellille. Hotellimme oli Cumulus Hämeenpuisto, jossa yöpyi myös muita funkkareita. Perjantai illalla kävimme vielä syömässä joukkueen kanssa, jonka jälkeen menimme nukkumaan.

Hotellihuone (vielä) siistissä kunnossa
Lauantaina meillä oli herätys klo 8.30 ja sen jälkeen saimme omaa aikaa jengin kanssa. Ennen kisapaikalle lähtöä kävimme kaupassa ostamassa eväät loppu viikonlopulle. Bussi lähti kuljettamaan meitä kisapaikalle puoli kahdelta. Sennujen kisat starttasivat klo 14. Upeita suorituksia katsellessamme Jossu, Janna ja Megan tekivät lettejä kisakampauksiimme. Parin funky teamin esityksen jälkeen kävimme syömässä Rossossa, minkä jälkeen palasimme katsomaan kisoja. Illemmalla tuli FDT:n upea suoritus ja näimme myös ensikertaa heidän ihanat puvut. Palkintojenjako ei olisi voinut funky teamin kannalta mennä paremmin, kaikista sarjoista tuli kultaa! Tyytyväisinä palasimme hotellille ja kävimme syömässä. Illalla teimme myös viimeiset viimeistelyt pukuihin, parit mielikuvaharjoitukset ja kertailimme seuraavan päivän aikatauluja.

hiustenlaittoa
Megan ompelee hiuskoristetta
Milla, Oona, Sanni ja Nia ennen kenraaliin lähtöä
Sunnuntaina klo 6.00 alkoi meikkien- ja hiustenlaitto. Meikkien ollessa valmis sai käydä syömässä. Ennen klo 10 täytyi siivota huone ja pakata tavarat laukkuun. Aikataulu oli tiukka, mutta kaikki ehtivät hyvin. Kello 10.40 starttasivat lämpät Kissanmaan koululla. Lämppien jälkeen kertailimme ohjelmaa ja teimme sykemarkkiksen. 11.45 lähdimme kohti Tampere areenaa, veimme kamat pukkariin ja lähdimme kohti kenraali suoritusta. Kenraali ei ollut paras suorituksemme, mutta meni kuitenkin hyvin, paitsi että saimme kuulla ettei nostomme ollut sallittu. Pienen ahdistuksen jälkeen kävimme syömässä kisapaikan lounaan ja kaikille tuli parempi mieli. Ruuan jälkeen menimme keräämään voimia puoleksi tunniksi bussiin. Avajaisten jälkeen menimme taas Kissanmaan koululle lämppäämään ja keksimään korvaavaa kohtaa noston tilalle. Hyvin hyödynnetyn tunnin jälkeen lähdimme taas kohti Tampere areenaa.  Kävimme pukemassa kisapuvut ja siistimässä kampaukset ja meikit. Lämppäkentälle siirryttyämme kertailimme uutta pätkää ja hieman tekniikoita. Sitten olikin jo aika siirtyä lavan reunalle odottamaan vuoroamme. Olimme kaikki valmiita ja keskittyneitä. FT FT FT huutojen saattaessa siirryimme lavalle ja sitten se alkoi! Suoritus meni hyvin ja uusi pätkäkin meni virheettömäsi. Palkintojenjakoa odotellessa söimme eväitä ja kuuntelimme valkkujen palautteita. Palkintojenjako alkoi klo 18, ja tanssisarjojen sijoitukset kerrottiin ensimmäisenä. Kolmanneksi tulivat HAC:n Emotion, toiseksi Northern Lights junior dance ja ensimmäiseksi FDJ Iloisten yhteiskuvien jälkeen lähdimme kohti Helsinkiä. Seuraavat kisat ovat siis SM-kisat noin kuukauden päästä, joihin kaikki ovat lämpimästi tervetulleita katsomaan! Eikun lippuja ostamaan. 


Måssekin mukana kannustamassa!
Loppuun vielä yhteiskuvia
YKKÖSET 1 !

FDJ kiittää ja kuittaa.
-Inna





2 kommenttia: