perjantai 14. marraskuuta 2014

SM-karsintakisat Turku

Moikka!

SMK kisaviikonlopusta on nyt selvitty kunnialla ja nyt kerromme teille miten meidän viikonloppu Turussa meni. :)

Perjantaina kokoonnuimme kisahallilla klo 16.00 josta seuramme bussit lähti kohti Turkua. Me matkustimme samassa bussissa Cheetaz joukkueen kanssa. Matka meni hyvin ja heti perille päästyämme kävimme kisarekisteröinnissä joka oli hotellimme aulan vieressä. Rekisteröinnin jälkeen kävimme viemässä laukut huoneisiimme ja menimme seuramme järjestämälle ilta palalle yhteen hotellin kokoushuoneista. Iltapalan jälkeen kokoonnuimme valmentajien huoneeseen, jossa kävimme läpi lauantai päivän aikataulua. Kun aikataulut ja päivänohjelma oli selvillä menimme nukkumaan noin klo 22.00

Lauantai aamulla heräsimme klo 8.00 ja menimme aamupalalle. Aamupalan jälkeen menimme uimaan hotellimme uima-altaalle.

Uimisen jälkeen kävimme kaupassa ostamassa eväitä viikonlopulle ja sitten olikin aika jo lähteä HK areenalle katsomaan ja kannustamaan sennukisoja. Katsomossa valmentajamme Johanna teki meille jo kisakampauksia niin, että kisapäivänä niiden tekemiseen ei kulunut niin paljon aikaa.

Sennukisat meni Funky Teamin osalta upeasti, sillä kaikki kisoihin osallistuvat joukkueet lunastivat paikan joulukuussa järjestettäviin  Suomen mestaruus kilpailuihin.
FDJ onnittelee kaikkia SM-finaali paikan saanneita joukkueita. :)
Kisojen jälkeen palasimme takaisin hotellille, jossa näimme huoneiden ovissamme valmentajien meille tekemät tsemppi laput!:)<3

Hotellilla kävimme vielä syömässä iltapalaa jonka jälkeen kertasimme kisapäivän aikataulun, teimme yhden mielikuvaharjoituksen ja menimme nukkumaan.

Sunnuntaina heräsimme klo 7.00 ja aloimme tekemään kisakampauksia ja kisameikkejä. Homma toimi niin että koko ajan oli joku hiuksissa, joku meikeissä ja aamupalaa käytiin syömässä aina kun kerkesi. Kymmenen aikaa bussimme tuli hakemaan meitä hotellilta ja vei meidät kisa areenalle. Areenalla aloitimme lämmittelyt ja sitten olikin jo kenraalin vuoro. Kenraali ei ollut meidän vahvin suorituksemme ja siitä jäikin paljon parannettavaa kisasuoritukseen. Kenraalin jälkeen kävimme syömässä ja syömisen jälkeen oli hiuksien ja meikkien korjailun vuoro. Sitten menimme vähäksi aikaa rauhoittumaan ja nukkumaan bussiimme, samalla kun valmentajat olivat valmentaja palaverissa.

Kahden aikaan menimme avajaisiin ja avaisten jälkeen lähdimme aunelan koululle, jossa meillä oli harjoitusaika. Harjoituksissa kävimme läpi muutaman asian ohjelmasta ja sitten lähdimme takaisin kisa-areenalle, jossa aloitimme lämmittelyt.

Siirryimme sieltä pukuhuoneisiin viemään loputkin turhat tavarat pois ja sen jälkeen suuntasimme korutarkastukseen. Pienen odotuksen jälkeen pääsimmekin jo lavalle näyttämään parhaamme. Olimme tyytyväisiä kisasuoritukseen ja sen jälkeen menimme katsomoon katsomaan loputkin sarjat. Palkintojen jako tuli todella nopeasti. Muutaman sarjan jälkeen oli tanssisarjan vuoro. Sijat ilmoitettiin kolmannesta, ensimmäiseen sijaan ja saimme napattua 1. Sijan! Lähdimme kisapaikalta nopeasti bussiin jotta ehtisimme ajoissa takaisin Helsinkiin. Saavuimme Helsinkiin noin klo 21.30 väsyneinä, mutta iloisina onnistuneesta kisamatkasta. :)