sunnuntai 7. joulukuuta 2014


Helou!

Turun SMK-kisojen jälkeiset viikot ovat joukkueellemme olleet kovaa treeniä SM-kisoja varten. Treenit ovat keskittyneet suurilta osin kisaohjelmaan ja tekniikka treenikin on sisällytetty ohjelman tekemisen yhteyteen. Karsintakisojen jälkeen olemme tehneet ohjelmaamme muutamia muutoksia ja uusia kohtia onkin hiottu ahkerasti treeneissä.

Viime viikonloppuna oli taas tanssitäyteinen joukkueellemme. Lauantaina pidimme kahden tunnin treenit, joissa kävimme laskuilla läpi muutamia kohtia ohjelmasta. Sen jälkeen teimme koko ohjelman läpi musiikilla ja sitten vielä eri pätkät musiikilla. Pätkien välissä teimme myös hieman tekniikkaa :).

Sunnuntaina oli seuramme joulujuhla, jossa esiintyivät kaikki seuramme joukkueet. Joulujuhla pidettiin Helsingin Urheilutalolla Sörnäisissä, ja se oli samalla SM-kisakenraali kaikille ensi viikolla SM-finaalin osallistuville joukkueille. Oli hienoa nähdä kaikkien Funky Teamin joukkueiden upeat esitykset yhdellä kertaa. Oma esiintymisemme meni hyvin ja oli ihana päästä esiintymään isolle siniselle perheellemme vielä viimeistä kertaa enne Suomen Mestaruus kisoja. 

  

   

  

 



 




 Joulujuhlassa jaettiin myös muutamia palkintoja. Jokaisesta joukkueesta valittiin vuoden Funkkari ja ihan pienimmissä minijoukkueissa kaikki olivat vuoden Funkkareita :)! Sen lisäksi seurastamme vuoden urheilijaksi valittiin Nele Salmi. Nele treenaa FT Gorillaz ja FT Wild Flyers joukkueissa sekä FT Quality ryhmä stuntissa ja näiden lisäksi vielä valmentaa HAC Junior Eliteä. Tää on sitä #rakkaudestalajiin! FDJ onnittelee hienosta saavutuksesta! <3 Joulujuhlassa Funky Team onnistui yllättämään myös seuramme puheenjohtajan ihanan Aino Palvan kiitospuheilla ja ruusuilla. Aino on tehnyt seuramme eteen upeaa työtä jo monen vuoden ajan. Kiitos Aino näistä vuosista :) Olet ihana ! <3 Tässä vielä Ainon haastattelu http://www.sport.fi/uutiset/uutinen/valilla-tekee-hyvaa-piipahtaa-joukkueiden-harjoituksissa

Joulujuhlan jälkeen kävimme syömässä Töölön Chicosissa, josta meille oli pöytä varattuna.




Syömisen jälkeen meillä oli vielä pukujen koristelu treenit. Treeneissä koristelimme siis uusija pukujamme, teimme muutaman mielkuva harjoituksen kerkesimme myös ottamaan pyramidikuvan joulukalenteriimme. Joulukalenteriamme voi seurata meidän Instagram tilillä @Funkydancejuniors :)!



FDJn vuoden Funkkariksi äänestettiin varakapteeni Oona Roponen. Oona on aina treeneissä ja antaa joka treeneissä kaikkensa! Oona kokeilee aina innoissaan uusia asioita ja on sen vuoksi kehittynyt uskomattoman taitavaksi tanssijaksi! Oona on aina iloinen ja yrittää saada muut myös iloiseksi! Kiitos Oona ihanasta vuodesta ja onneksi olkoon vuooden Funkkari palkinnosta! <3




 Milla, Janna & Oona

2 kommenttia:

  1. Minkä tasoinen täytyy olla että pääsee teidän joukkueseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta lajista, vaan tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta! Aikaisempi kokemuksesi cheerleadingista, voimistelusta, luistelusta, tanssista tai kilpa- aerobicista katsotaan plussaksi.

      Poista