sunnuntai 18. tammikuuta 2015

SM-kisat! :)

Hei!

Koko SM-kisaviikko meni joukkueellamme valmistautuessa lauantaisiin SM-kisoihin. Tyttöjen kohdalla valmistautuminen oli muun muassa pukujen viimeistelyä, strassien liimailua ja paljettien ompelemista. Pukujen tekemisen lomassa tytöt kerkesivät myös tekemään hienon tsemppikyltin kaikille SM-kisoissa kisaaville Funky Teamin joukkueille :)



Valmentajien osalta valmistautuminen sisälsi muun muassa paljon shoppailua, kun piti käydä ostamassa tytöille kisameikkejä ja glittereitä ja kisapäivälle kaikkea muuta tarvittavaa. Ja tietenkin koko viikon ajan tyttöjen tsemppaaminen oli myös iso osa valmistautumista. Valmentajat myös tekivät jokaiselle tytölle tsemppilaput, jotka annettiin joukkueelle kisa-aamuna :)

    Perjantaina kisa-fiilis alkoi jo kunnolla nousta kun aloitimme kisakampausten tekemisen.



Kävimme perjantaina illalla myös rekisteröitymässä kisoihin jäähallilla.




Kisa-aamumme alkoi lauantaina klo 6.30 kun tapasimme Johannan luona ja aloimme tekemään kisakampauksia ja kisameikkejä. Noin klo 9 aikaan lähdimme autokyydeillä siirtymään jäähallille. Hallille päästyämme vaihdoimme lämmittelyvaatteet päälle ja menimme lämmittelemään. Lämmittelyjen jälkeen meillä oli harjoitusaika harjoitteluhallissa, jossa teimme sykemarkkeerauksen. Sen jälkeen menimmekin jo  korutarkastuksen kautta kenraaliin. Kenraali meni suht hyvin ja kenraalin jälkeen menimme syömään. Syömästä tultuamme jatkoimme kisakampausten ja kisameikkien tekemistä pukuhuoneessa.
Kun kisat alkoivat, meidän joukkueesta avajaisiin menivät joukkueen kapteeni Milla ja varakapteeni Oona. Sillä aikaa muu joukkue korjaili meikkejä, söi eväitä ja lepäsi.





 Kerkesimme vielä katsoa kisoja ja kannustaa muita joukkueita, ennen kuin olikin sitten taas lämmittelyjen vuoro. Lämmittelyjen jälkeen mentiin saman kaavan mukaan kuin aiemmin päivällä, eli sykemarkkeeraus harjoittelukentällä ja sitten pukuhuoneen kautta korutarkastukseen ja siitä verhon taakse odottamaan omaa vuoroamme :) Juuri ennen meitä esiintyi seuramme senioreiden cheer sekajoukkue FT Gorillaz. Hallissa oli upea fiilis ja katsomosta kuului kova kannustus. Sitten olikin meidän kisasuorituksen vuoro :)
Kisasuoritus meni hyvin, vaikka ei ollutkaan meidän paras suorituksemme.






Kisasuorituksen jälkeen menimme syömään. Kun olimme syöneet, osa joukkueesta meni katsomaan kisoja ja osa meni pukuhuoneeseen nukkumaan.


Palkintojenjako alkoi noin klo 20.30 ja meidän sarja kuulutettiin alussa, heti muutaman sarjan jälkeen.
Otimme toisiamme käsistä kiinni ja jännitimme yhdessä kun tuloksia kerrottiin. Pronssia sai TCS Falcons Turusta. Hopeaa saavutti HAC Emotion Helsingistä. Tässä vaiheessa jännitys oli suurimmillaan. Sitten kuulutettiin: "Vuoden 2015 Suomenmestari on FUNKY DANCE JUNIORS!!!!
Onnesta itkien juoksimme hakemaan pokaalin ja kultamitalit kaulaamme! :) :)










Funky Teamin muutkin joukkueet sijoittuivat upeasti. Meidän isosiskot Funky Dance Team ylsi hopealle omassa sarjassaan, cheer juniorisekajoukkue Blackbacks ja naisten cheerjoukkue Wild Flyers saavuttivat pronssia omissa sarjoissaan ja tyttöjen cheejuniorijoukkue Wild Sparkles tuli neljänneksi sarjassaan. Funky Teamista osallistui urheilijoita myös ryhmästunt ja paristunt sarjoihin. Naisten ryhmästunt sarjassa Funky Team Quality nappasi neljännen sijan ja paristuntissa pari Oksanen-Piippo voittivat SM-kultaa!
Hurjan paljon onnea kaikille ison sinisen perheen ihanille joukkueille! :) <3

Erityisesti haluamme onnitella seuramme seniori cheersekajoukkuetta Funky Team Gorillazia, joka voitti jo 15. Suomenmestaruuden putkeen!!! Upea saavutus!! :) <3

Sunnuntaina pidimme joukkueemme kanssa pikkujoulut, jotka kuitenkin muuttui enemmänkin mestaruusjuhliksi ;) Pikkujouluissa/ Mestaruusjuhlissa meillä oli secret santa, eli jokainen oli tuonut lahjan, laitoimme lahjat yhteen ja jaoimme ne joukkueen kesken :) Meillä oli kaikkia herkkuja, joita söimme samalla kun avasimme lahjoja ja kuuntelimme musiikkia :). Joimme myös voittoskumpat (alkoholittomat) pokaalista :)







- Janna & Milla







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti