keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Solvallan leiri 15-16.10

Heippa,

Viikot sen kuin vierivät ja kisoihin onkin enää muutama päivä jäljellä! Palataan ajassa hieman taaksepäin kun vietimme syksyistä viikonloppua leirin merkeissä Espoon Nuuksiossa, Solvallan urheiluopistolla.

Saavuimme leirille lauantaiaamuna ja aloitimme treenaamisen heti yhdeksältä. Ensimmäiset treenit menivät hieman vielä unihiekkoja karistellessa, joskin kuitenkin tehokkaasti tekniikoita läpikäydessä. 2,5 tuntia myöhemmin oli meillä hieman yhteistä vapaa-aikaa ennen lounasta jonka jälkeen saimme rauhoittua ja rentoutua. Iltapäivällä meillä oli toiset treenit joiden aikana kävimme läpi ohjelman kuvioita ja pätkiä laskuihin. Tämän kaksituntisen jälkeen teimme tsemppikortit toisillemme ja saimme kuulla valkkujen vastauksia meidän esittämiin kiperiin kysymyksiimme. Oli kiva päästä kuulemaan vanhoista kisakokemuksista aina lempiruokiin ja lemmikkeihin. Päivällisen jälkeen meillä oli vielä yhdet treenit jäljellä - yhteensä siis treenasimme lauantaina 6,5 tuntia! Illan harjoituksissa pääsimme myös näkemään valmentajien kisaohjelmasuorituksen.




Sunnuntaina oli hieman jännitystä ilmassa, kun päivän päätteeksi esitimme kisaohjelmamme ensimmäistä kertaa yleisölle. Aamun sekä iltapäivän harjoituksien aikana saimme hiottua ohjelmaa paljon yhdenaikaisemmaksi sekä tarkemmaksi. Tärkeä osa kehityksessä oli videotallenteiden analysointi, hidastuksien tarkistelu sekä pysäytettyjen kuvien katsominen. Näiden avulla oivalsimme missä meidän tulisi parantaa ja mikä taas jo näytti hyvältä. Ennen esiintymistä pidimme vielä yhteisen fiilistelyn jonka aikana lauloimme kisamusaa omakeksimillämme sanoilla.



Esiintyminen vanhemmille ja sisaruksille sujui loistavasti ja päätimme leirin vielä yhteiseen huutoomme. Viikonloppu oli mahtava ja tuskin maltamme odottaa pääsyä kisalavalle näyttämään mitä olemme saaneet tänä syksynä aikaiseksi. Nähdään Seinäjoella!


 <3lla, FDJ

1 kommentti:

  1. Isot tsempit tytöille!!! Ohjelma näytti tosi hienolta meidän vanhempien mielestä :)

    VastaaPoista